Lid worden van Deventer Literair?

Ook geïnteresseerd in boeken en schrijvers?  En ook behoefte om dit samen met anderen te delen? Dan hebben we goed nieuws. Deventer Literair biedt ieder jaar een mooi literair programma aan.

Per jaar ontvangen we ongeveer acht schrijvers en zorgen we voor een gevarieerd aanbod. Uit Nederland, maar ook uit Vlaanderen. Soms zijn het heel bekende auteurs, maar soms zijn ze ook wat minder bekend. Dat varieert. Ook maken we zo nu en dan ruimte voor schrijvers uit Deventer en omgeving.

De middagen zijn niet allemaal hetzelfde van opzet. Soms is de schrijver alleen op het podium als verteller. Soms wordt hij geïnterviewd. En altijd is er ruimte tot het stellen van vragen. Bovendien zijn schrijvers in de pauze altijd bereid om boeken te signeren.

De locaties die we gebruiken verschillen nog wel eens. Dit jaar zijn we vooral te gast geweest in theater Mimik, gelegen aan de IJssel.

Uiteraard bent u ook welkom als u buiten Deventer woont. Deventer Literair heeft ook veel leden in de omgeving. Met 2024 in aantocht is het een mooi moment om lid te worden. Voor 32,50 bent u in de gelegenheid om alle bijeenkomsten mee te maken. Misschien zijn de feestdagen ook een mooi moment om iemand het lidmaatschap cadeau te doen. Denk er eens over na!

We zouden het fijn vinden om u te verwelkomen op onze bijeenkomsten. Deventer Literair is  een levende vereniging die momenteel zo’n 350 leden heeft. En misschien bent u wel ons eerstvolgende lid.

Voor een indruk van onze literaire middagen kijkt u bij Verslagen en foto’s bijeenkomsten.

2 antwoorden op “Lid worden van Deventer Literair?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *